Riva, İstanbul halkı için yaz sezonuna hazırlanıyor

Beykoz Belediyesi, Riva'nın yaz sezonuna hazırlanıyor. Yaz boyunca hizmet verecek olan üç koyda yoğun temizlik çalışmaları devam ediyor.

Yayınlanma:
Riva, İstanbul halkı için yaz sezonuna hazırlanıyor

Riva’nın Yaz Sezonuna Hazırlanması

Beykoz Belediyesi, Riva’yı yaz sezonuna hazırlıyor. Riva Merkez Plajı, Elmasburnu Tabiat Parkı ve Riva 2. Koyu kapsayan temizlik çalışmaları devam ediyor.

Şehre yakın konumuyla tatilcilerin her yaz tercih ettiği serinleme noktası olan Riva, bu sezon da binlerce kişiyi ağırlamaya hazırlanıyor. Beykoz Belediyesi, ilçe sakinleri ve turistler için temiz ve düzenli bir tatil deneyimi yaşatmak amacıyla üç koyda detaylı temizlik çalışmaları yapıyor.

Merkez Plajı’ndan başlayarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında kumsal özel temizlik aracıyla detaylı bir şekilde temizleniyor. Ekipler, kumları havalandırarak derin çöpleri çıkarıyor ve büyük eleklerde kalan atıkları topluyor. Cam, plastik ve metal gibi atık maddeler ise alandan uzaklaştırılıyor.

Riva Merkez’in yanı sıra Elmasburnu Tabiat Parkı ve geçen yıl açılan Riva 2. Koy da temizlik çalışmalarıyla buluşacak. Ekipler, sahildeki yosunları düzenli olarak temizleyerek koku ve kirlilik oluşumunu engelleyecek. Ayrıca Beykoz Belediyesi, ziyaretçilerin konforu için koylardaki tesisler ve tuvaletlerde kesintisiz temizlik hizmeti sunacak.

Kaynak: ANKA