Onur Akay canlı yayında bayıldı

Magazinci ve şarkıcı Onur Akay, geçen gün bir yumruklu saldırıya maruz kalmıştı. Akay, sosyal medyada canlı yayın sırasında birden bayıldı ve o anlar ise kameralara yansıdı.

Yayınlanma:
Onur Akay canlı yayında bayıldı

Onur Akay, Magazincilik ve Olaylar

Şarkıcı olarak başlayan kariyerini magazinciliğe çeviren Onur Akay, son zamanlarda magazin gündeminden düşmüyor. Özellikle oyuncu Kadir Doğulu'nun iddia edilen tarikata dahil olduğu ve bir oyuncuyla imam nikahlı olduğunu öne süren Akay, gündemde önemli bir konu haline gelmiştir.

Son dönemde bir saldırıya uğrayan Akay, yaşadığı darp sonrası sürekli baş dönmesi yaşamaktadır. Bu durumu sosyal medyada da açıklayan Akay, geçtiğimiz günlerde bir canlı yayına katılarak durumunu anlatmıştır. Ancak yayın sırasında aniden yere yığılan Akay'ın bayılmasının ardından diğer katılımcılar da şaşkınlık içinde kalmışlardır.

Akay, bayılmasının ardından Instagram hesabından yaptığı açıklamada, yaşadığı darp sonrası tansiyon yüksekliğinin neden olduğu baş dönmesiyle hastaneye kaldırıldığını ve şu an iyi olduğunu belirtmiştir. Ayrıca, oda kapısını kilitlemesi nedeniyle evdekilerin müdahale edemediğini de dile getirmiştir.

Onur Akay, yaşadığı olaylar ve sağlık sorunlarıyla gündemde kalmaya devam ederken, Müzik Onair izleyicilerinden özür dilemiş ve program sunucularına teşekkür etmiştir.