Nakit ihtiyacı olanlara 3 aylık ödemesiz kredi imkanı

Akbank, müşterilerine sunmuş olduğu yeni avantajlı kredi kampanyaları arasına 3 ay ödemesiz dönemli kredi fırsatını ekledi. Bu fırsat ile acil nakit ihtiyaçları daha kolay karşılanabilecek. Başvuruları Mayıs ayında yapılan kredinin ilk ödemesi Ağustos ayında başlıyor.

Yayınlanma:
Nakit ihtiyacı olanlara 3 aylık ödemesiz kredi imkanı

Akbank, müşterilerine sunulan avantajlı kredi kampanyalarına bir yenisi eklendi! 3 ay ödemesiz dönemli kredi fırsatıyla, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak artık daha kolay. Mayıs ayında başvurulan kredinin ilk ödemesi Ağustos'ta başlıyor.

Akbank, müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla her ay farklı kampanyalar düzenliyor. Bu sefer 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi imkanıyla öne çıkıyor. 50.000 TL'ye kadar olan krediler 36 ay, 50.000 TL ve üzeri 100.000 TL'ye kadar olan krediler 24 ay, 100.000 TL ve üzeri kredi talepleri ise 12 ay vadeyle sunuluyor.

Akbank'ın 3 ay ertelemeli kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler, online platformlar üzerinden başvuruda bulunabilirler. Başvuru olumlu sonuçlandığında belirli belgelerin bankaya teslim edilmesi gerekmektedir.

Akbank mobil uygulaması, müşteri iletişim merkezi veya kredimakbank'ta.com internet sitesi üzerinden T.C kimlik numarası ve cep telefonu bilgisiyle başvuru yapılabilir. Henüz Akbank hesabı bulunmayanların ise kredi işlemlerini şubede tamamlaması gerekmektedir.

Kredi kullanımı için şubeye başvuranların yanlarında bulundurmaları gereken belgeler şunlardır:

Akbank'ın 70.000 TL 24 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi ödeme tablosu ise şu şekildedir:

Bu kampanya ile Akbank, müşterilerine finansal esneklik ve rahatlık sağlayarak, nakit ihtiyaçlarını karşılamalarında destek oluyor.