Nagehan Alçı'nın yeni sevgilisi kim olduğu ortaya çıktı

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile geçen 13 yıllık evliliğini sonlandırmasının ardından yaşadığı şiddet iddialarını açıkladı. Alçı, ayrılığın ardından Yunan bir diplomat ile ilişki yaşadığını itiraf etti.

Yayınlanma:
Nagehan Alçı'nın yeni sevgilisi kim olduğu ortaya çıktı

Nagehan Alçı'nın Açıklamaları Şoke Etkisi Yarattı

2010 yılında Rasim Ozan Kütahyalı ile evlenen ve 2 çocuk sahibi olan gazeteci Nagehan Alçı, 2023 yılında evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırmaya karar verdi. Tek celsede boşanan çift, ayrılık sonrasında olumlu mesajlar verirken, Alçı'nın geçtiğimiz ay yaptığı sosyal medya paylaşımı toplumda şaşkınlık yarattı. Alçı, evlilikleri boyunca Rasim Ozan Kütahyalı tarafından fiziksel, ekonomik ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklarken, son olarak Nevşin Mengü'nün YouTube kanalında yaşadıklarını anlattı.

Alçı'nın yeni sevgilisi hakkında merak uyandırırken, Patronlar Dünyası'nın haberine göre bu kişinin, Yunan konsolosluğunda görevli istihbaratçı Stavros Christodoulidis olduğu ortaya çıktı. Alçı, Kütahyalı'nın bu ilişkiyi öğrendikten sonra ajanlık iddialarıyla kendisine ve sevgilisine iftira attığını belirtti.