Milli Emlak'tan 12 bin TL sahiplerine arsa fırsatı!

Kurban Bayramı yaklaştıkça, Milli Emlak'ın hazine taşınmazlarına olan ilgisi artıyor. Yeni arsa ilanı uygun fiyatlarla taksitli olarak sunulduğu için yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Milli Emlak'tan 12 bin TL sahiplerine arsa fırsatı!

Kurban Bayramı'na Yaklaşırken Milli Emlak Hazine Taşınmazlarına Artan İlgi

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber, Milli Emlak tarafından sunulan hazine taşınmazlarına artan ilgi dikkat çekiyor. Yatırımcıları cezbeden uygun fiyatlarla taksitli alınabilen yeni arsa ilanı, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Son dönemde konut ve araç piyasalarındaki durgunluk nedeniyle birçok kişi, yatırımlarını arsalarda değerlendirmeyi tercih ediyor. Milli Emlak, bu talebi karşılamak amacıyla yeni arsa ilanlarını duyurdu ve 12 bin TL gibi bir miktarı olan herkes için önemli bir fırsat sunuyor.

Milli Emlak'ın duyurduğu yeni arsa satışında, 12 bin TL tahmini ihale bedeliyle arsa sahibi olma imkanı bulunuyor. 235,55 m² alanlı bu arsa için 30 Mayıs'ta ihale yapılacak. İhaleye katılarak, birçok kişi uygun fiyatlarla arsa sahibi olabilecek.

Bu fırsatı kaçırmamak ve arsa sahibi olmayı düşünenlerin, ihaleye katılım şartlarını titizlikle incelemeleri ve gerekli adımları atmaları önemlidir.