Mahsun Kırmızıgül Yeni Dizisi ile Setlere Dönüyor

Kanal D'nin yeni dizisi "Güzel Atlar Diyarı", Mahsun Kırmızıgül'ü yönetmen koltuğuna oturtarak setlere geri döndürüyor. Dizi, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Melis Birkan ve Eren Vurdem gibi isimleri kadrosuna katarak dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Mahsun Kırmızıgül Yeni Dizisi ile Setlere Dönüyor

Kanal D'nin yeni yıl için hazırladığı ve merakla beklenen "Güzel Atlar Diyarı" adlı dizi, ünlü sanatçı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ü setlere geri döndürdü. Mahsun Kırmızıgül, Boyut Film ve yapımcı Fatih Aksoy ile birlikte çalışarak dizinin yapımına öncülük ediyor. Dizinin kadrosuna, usta oyuncular Halil Ergün ve Meltem Cumbul'un ardından iki önemli isim daha eklendi.

mlelis-xgwv-cover.webp

Dizinin Yıldız Kadrosu ve Çekim Mekanları

Melis Birkan, İstanbul, Diyarbakır, Karadeniz ve Kapadokya'da çekilecek olan "Güzel Atlar Diyarı" dizisine katıldı. Birkan, dizide "Ünzile" karakterini canlandıracak ve Kanal D'de seyirciyle buluşacak. Başarılı oyuncu Eren Vurdem de diziye dahil oldu ve "Cihangir" karakterine hayat verecek. Mahsun Kırmızıgül'ün ilk bölümleri yöneteceği dizinin senaryosu Feraye Şahin tarafından kaleme alındı.

1200x627-eren-vurdem-kimdir-eren-vurdem-nereli-kac-yasinda-meslegi-ne-eren-vurdem-evli-mi-burcu-boyu-kilosu-1684906097120.jpeg

Dizi, masalsı bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak ve geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek. "Güzel Atlar Diyarı", Mahsun Kırmızıgül'ün imzasını taşıyan ve izleyicilerin merakla beklediği bir yapım olarak ön plana çıkıyor.