Kızılcık Şerbeti Reklamına RTÜK Cezası Sonrası Bakanın Teşekkür Mesajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

RTÜK tarafından cezalandırılan Kızılcık Şerbeti dizisi, son bölümünde Onaylı Randevu Sistemi'nin reklamını yaptı. Bu sahne sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yayınlanma:
Kızılcık Şerbeti Reklamına RTÜK Cezası Sonrası Bakanın Teşekkür Mesajı Sosyal Medyada Gündem Oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kızılcık Şerbeti'ndeki ilginç sahneyi paylaştı! Teşekkürler

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde Onaylı Randevu Sistemi'ni konu alan bir sahne, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, söz konusu sahneyi sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkürlerini iletti.

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü yine çok tartışıldı. Güncel konuları sık sık işleyen dizi, bu sefer Sağlık Bakanlığı'nın yeni uygulaması Onaylı Randevu Sistemi'ni ekranlara taşıdı.

Dizide Sevilay karakterine hayat veren Özlem Çakar'ın Onaylı Randevu Sistemi sayesinde sıra beklemeden doktoruyla görüştüğünü anlatması ve sistemi tanımlaması sosyal medyada gündem oldu.

ÇÖZÜM HER ZAMAN DİKKAT ÇEKER

Sevilay'ın Onaylı Randevu Sistemi'ni anlatırken Ablacım hiç bekletmediler. Yani bu onaylı randevu dedikleri sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta gelemeyecekler için bir önceki akşamdan saat 8'e kadar randevularını iptal ederlerse başkalarına da yer açılıyor dediği o anlara Sağlık Bakanı Fahrettin Koca paylaşım yaparak teşekkürlerini iletti. Koca, paylaşımında şunları belirtti:

Onaylı Randevu Sistemi'nin etkileri dizilere kadar konu olmaya başladı. Çözüm her zaman dikkat çeker. Teşekkür ederim.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, diziye teşekkür ettiği paylaşımı yaptı. Geçmişte RTÜK'ün diziye ceza verdiğine dikkat çeken sosyal medya kullanıcıları, Başlangıçtan bu güne Türkiye mi demek gerek, yoksa Kızılcık Şerbeti mi? yorumlarında bulundu.

RTÜK, Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterinin zorla evlendirildiği adam tarafından camdan atıldığı sahneyi kadına şiddet içerikli kötü bir örnek olarak değerlendirerek diziye 5 hafta yayın durdurma cezası vermişti.