Kişinin Göz Rengi Kahverengiden Maviye Dönüştü

Estetik operasyonlar artarken, göz rengini değiştirmek amacıyla yapılan boyalı lens operasyonları ciddi sağlık risklerine yol açabilir. Uzmanlar, bu operasyonun kornea nakli gibi sonuçlara neden olabileceğini belirtiyor. Operasyonun yasal olmamasına rağmen yaygınlaştığına dikkat çekiliyor.

Yayınlanma:
Kişinin Göz Rengi Kahverengiden Maviye Dönüştü

Göz Rengi Değiştirme Ameliyatları Türkiye'de de Yapılıyor

Türkiye'de de yasal olmamasına rağmen, göz rengini değiştirme ameliyatları gerçekleştiriliyor. Estetik ameliyatlar, güzelleşme ve gençleşme arayışındaki birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Ancak, bu operasyonların sonuçları her zaman istenildiği gibi olmayabiliyor.

Bir kadın, yurtdışında göz rengini kahverengiden maviye çevirtmek istedi ve bu operasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Lazer teknolojisi sayesinde gerçekleşen bu işlem, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve göz rengini değiştirme taleplerini artırabilir.

Göz rengi değiştirme trendi hızla yayılıyor ve insanlara doğal olmayan bir şekilde göz rengi değiştirme imkanı sunuyor. Ancak unutulmamalıdır ki, bu tür estetik işlemlerin beraberinde bazı riskleri de getirebilir.