Kim Milyoner Olmak İster'de 'Ortalama' Sorusu Yarışmacıyı Elendi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, aşçılık öğrencisi Rukiye İkra Ağca, '1, 2, 3, 4 ve 5 sayılarının ortalaması kaçtır?' sorusunda tüm jokerlerini kullanmasına rağmen doğru cevabı bulamayıp yarışmadan elendi.

Yayınlanma:
Kim Milyoner Olmak İster'de 'Ortalama' Sorusu Yarışmacıyı Elendi

Popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde ilginç bir an yaşandı. Yarışmaya katılan aşçılık bölümü öğrencisi Rukiye İkra Ağca, "1, 2, 3, 4 ve 5 sayılarının ortalamaları kaçtır?" sorusunda büyük bir zorluk yaşadı. Şıklar arasında A: 3, B: 6, C: 9 ve D: 15 yer alıyordu.

Yarışmacı, sorunun cevabını bulmakta zorlanınca ilk olarak telefon joker hakkını kullandı. Ancak, telefonla bağlandığı ODTÜ mezunu arkadaşı da sorunun cevabını bilemedi. Daha sonra yarı yarıya joker hakkını da kullanan Ağca, yine doğru cevaba ulaşamadı.

100929849-ekran-goruntusu-2023-11-30-100627.jpeg

Yarışmanın heyecanıyla başa çıkamayan Rukiye İkra Ağca, "Çok üzüldüm" diyerek yarışmadan çekildi. Bu olay, yarışma tarihinde nadiren rastlanan bir durum olarak kayıtlara geçti. Basit bir matematik sorusu karşısında tüm jokerlerini tüketen ve doğru cevabı bulamayan yarışmacının yaşadığı bu durum, izleyiciler arasında da şaşkınlık yarattı.