Hav Air bilet fiyatları 257 bin TL'den başlıyor

Köpekler için özel olarak tasarlanan ilk havayolu şirketi, biletleri satışa çıkar çıkmaz tüm uçuşlarını tüketti. Şirket, bugün ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Hav Air bilet fiyatları 257 bin TL'den başlıyor

Dünyanın İlk Köpekler İçin Özel Havayolu Şirketi BARK Air, New York'tan İlk Uçuşunu Los Angeles'a Gerçekleştirdi

Dünyanın köpeklere özel ilk havayolu şirketi BARK Air, New York’un Westchester County Havaalanı'ndan ilk uçuşunu Los Angeles’ın Van Nuys Havaalanı'na gerçekleştirdi.

Bu özel havayolu şirketi, ticari uçaklarda yolcuların önündeki koltukların altına sığmayan köpekler için uzun mesafeli seyahati daha konforlu hale getirmeyi amaçlıyor. Şirket, evcil hayvanlarıyla seyahat etmek isteyen insanlara rahat bir deneyim sunmayı hedeflemektedir.

Yayınlanan bir video, “birinci sınıf bir deneyim” sunan ve tek yön fiyatı 257 bin TL’ye (8.000 dolar) kadar çıkan biletlerle, yalnızca köpeklere özel havayolunun ilk uçuşunu gösteriyor.

BARK Air’in kurucu ortağı ve CEO’su Matt Meeker, köpeklere özel ilk uçak seferiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Köpekler bizimle birlikte yolculuk etmeyi hak ediyor” ifadesini kullanarak köpeklerin de ailelerin birer bireyi olduğunu vurguluyor.

Meeker, köpeği Hugo ile uçakla seyahat etmek isterken yaşadığı zorlukları da paylaşarak, BARK Air’in köpeklere yönelik hizmetlerini genişletme amacında olduklarını belirtiyor.