Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Adile Naşit Hakkında Yaşanan Olayı İlk Kez Paylaştı

Hababam Sınıfı'nın ünlü karakteri Bacaksız'ı canlandıran Tuncay Akça, katıldığı bir programda Adile Naşit'in kendisini evlatlık almak istediğini söyledi. Akça, keşfedilme hikayesini anlattı.

Yayınlanma:
Hababam Sınıfı'nın Bacaksız'ı Adile Naşit Hakkında Yaşanan Olayı İlk Kez Paylaştı

Yeşilçam'ın unutulmaz filmi 'Hababam Sınıfı'nın unutulmaz karakteri 'Bacaksız'ın keşfedilme hikayesi

Tuncay Akça, 'Bacaksız' rolüyle Yeşilçam'ın efsane filmlerinden biri haline gelen 'Hababam Sınıfı'nın nasıl keşfedildiğini anlattı. Akça, katıldığı 'Kim Seslendirdi' adlı YouTube programında ilginç hikayesini paylaştı.

Akça, Ayakkabıcı boyacısıyken Ertem Eğilmez keşfetti diyerek başladığı anlatımında, 12 yaşındayken ortaokula yeni başladığını ve ayakkabı boyacılığı yaptığını söyledi. Bir gün okulda yaşadıkları komik olayı anlatan Akça, Ertem Eğilmez'in kendisini keşfetmesinin ardından sinemaya adım attığını belirtti.

Ertem Eğilmez'in kendisini fark etmesiyle sete götürüldüğünü ve orada bir sahnede gülerken Ertem Eğilmez'in dikkatini çektiğini anlatan Akça, böylece setteki abilere ayakkabı boyayarak sinema dünyasına adım attığını söyledi.

Adile Naşit'le olan anıları ve samimiyeti

Akça ayrıca, 'Bizim Aile' filminde annesi rolünü oynayan Adile Naşit'le olan samimi ilişkisinden de bahsetti. Akça, Adile Naşit'in ölümünden sonra uzun süre donup kaldığını ve onun tarafından evlatlık alınmak istendiğini ifade etti. Bayramlarda Adile Naşit'e gittiğini ve birlikte kahvaltı yaptıklarını belirten Akça, Adile Naşit'le olan anılarının kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.

Adile Naşit'in tiyatro oyuncusu Ziya Keskiner'le evlenip oğlu Ahmet'i kucağına aldıktan sonra yaşadığı acı dolu süreci de anlatan Akça, Ahmet'in rahatsızlanması ve kaybının kendisini derinden etkilediğini dile getirdi.