Gülse Birsel'in, Aile Arasında Filminin Devamı Geliyor

Ünlü komedi yazarı Gülse Birsel'in başarılı filmi "Aile Arasında", büyük ilgi görmüş ve Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasında yer almıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, seyircilerin yoğun ilgisi sonucu film, eski kadrosuyla devam edecek ve bu yaz çekimlerine başlanacak.

Yayınlanma:
Gülse Birsel'in, Aile Arasında Filminin Devamı Geliyor

1 Aralık 2017'de vizyona giren ve 33 hafta boyunca gösterimde kalarak büyük bir başarı elde eden Gülse Birsel'in "Aile Arasında" filmi, 5 milyon 289 bin 51 seyirciye ulaşarak Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmleri arasında yerini aldı. Gülse Birsel'in ilk sinema filmi olma özelliğini taşıyan bu eser, sinema salonlarını canlandırdı ve geniş bir hayran kitlesi edindi.

"Aile Arasında"nın Devam Filmi Heyecanı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, film seyirciden gelen yoğun talep üzerine devam filmiyle geri dönüyor. Bu yaz çekilecek olan devam filminde, "Aile Arasında"nın orijinal kadrosu yine bir araya gelecek. Engin Günaydın, Demet Evgar, Erdal Özyağcılar ve Gülse Birsel gibi değerli oyuncuları buluşturan bu yeni projenin yönetmen koltuğunda yine Ozan Açıktan oturacak.

Seyircilerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği bu devam filminin, ilk film gibi sinemaseverler tarafından beğenilmesi ve ilgi görmesi bekleniyor. "Aile Arasında"nın devam filmi, Türk sinema sektöründe önemli bir yere sahip olması beklenen bir proje olarak karşımıza çıkıyor.