Göbeklitepe'deki içecek fiyatları tepki çekiyor

Göbeklitepe'deki bir kafenin içecek fiyatlarına bakarak insanlar şaşırıyor. Şanlıurfa'nın turistik merkezlerinden olan Göbeklitepe'de bulunan kafe, tarihi yapının içecek fiyatlarıyla sosyal medyada konuşuluyor.

Yayınlanma:
Göbeklitepe'deki içecek fiyatları tepki çekiyor

Göbeklitepe'de Satılan İçeceklerin Fiyatları Herkesi Şaşırttı

Türkiye’nin en önemli bölgelerinden biri olan Göbeklitepe, tarihi MÖ. 9600 ila 9500 yıllarına dayanmaktadır ve pek çok yerli-yabancı turisti kendine hayran bırakmaktadır. Ancak bu antik yapıdaki bir kafede satılan soğuk içeceklerin fiyatları herkesi şaşırttı.

Göbeklitepe, pek çok kaynak tarafından tarihin sıfır noktası olarak adlandırılmaktadır. Ancak bu antik yapıdaki bir kafedeki fiyatların oldukça yüksek olması ziyaretçileri şaşırtmıştır. Sosyal medyada da bu konu gündem olmuş ve turistlerin bile kaçırıldığı düşüncesi dile getirilmiştir. Kafedeki ürünlerin en ucuzunun 43 lira, en pahalısının ise 125 lira olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yapmıştır. Ticaret İl Müdürlüğü ile birlikte söz konusu mekâna denetim yapılacağı belirtilmiştir. Fahiş fiyatların önlenmesi için gerekli adımların atılacağı vurgulanmıştır.