Emekli Maaşlarını Taşıyanlara 15 Bin TL Nakit Ödeme Yapılacak

Türkiye Finans Bankası, mayıs ayında emekli promosyonu ödemelerine devam ediyor. Banka, ödeme yapacağı 12 bin 500 TL'ye ek olarak 2 bin 500 TL daha ödeme kararı aldı. Böylece tüm emeklilere toplamda 15 bin TL ödeme yapılacak.

Yayınlanma:
Emekli Maaşlarını Taşıyanlara 15 Bin TL Nakit Ödeme Yapılacak

Türkiye Finans Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası

Bilindiği üzere mayıs ayında emekli promosyonu ödemesine devam eden Türkiye Finans Bankası, 12 bin 500 TL ödeme yapmış ve buna ek olarak 2 bin 500 TL daha ödeme yapacağını duyurdu. Banka, tüm emeklilere toplamda 15 bin TL promosyon ödemesi yapacak.

Türkiye Finans Bankası Emekli Promosyonu Ödemesi

Tüm bankaların emekli promosyonu dağıttığı dönemde Türkiye Finans Bankası da kampanyasını duyurdu. Banka, tüm emekli vatandaşlara özel Mayıs ayı kampanyası kapsamında toplamda 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Mayıs ayı boyunca sürecek olan promosyon ödemelerinde bankalar, emeklilere çeşitli tutarlarda ödeme sunmaya devam ediyor. Türkiye Finans Bankası da bu kapsamda yeni kampanyasını açıkladı.

Türkiye Finans Bankası Emekli Promosyon Kampanyası Detayları

Türkiye Finans Bankası, Mayıs ayı boyunca devam ettirdiği kampanya kapsamında, tüm emeklilere maaşlarına göre 15 bin liraya kadar promosyon vereceğini duyurdu. Banka, üç yıl boyunca emekli maaşını Türkiye Finans Bankası'ndan almayı taahhüt eden emeklilerin kampanyadan faydalanabileceğini belirtti. Promosyondan yararlanmak için emeklilerin 3 yıl boyunca maaşlarını sadece bu bankadan çekeceklerini taahhüt etmeleri gerekmektedir.

Türkiye Finans Bankası, başvuran tüm emeklilere maaş aralıklarına göre ödeme yapacak ve promosyon miktarlarını açıkladı. 9.999 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 5 bin TL, 10.000 TL ile 14.999 TL arasında maaş alanlara 8 bin TL, 20 bin TL ve üzeri maaş alanlara ise 12 bin TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Ayrıca her emekliyi bankaya getirene 250 TL ve toplamda 2500 TL ödeme yapılacaktır.

Promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler, üç yıl boyunca bankada kalacaklarını taahhüt etmeleri gerekmektedir. Ancak, taahhüt süresi dolmadan cayma hakları bulunmaktadır.