Deniz Akkaya: Kızım Bana Saldırdı

Ünlü model Deniz Akkaya, kızının telefonuna el koyduğunu ve habersiz yurt dışı planları yaptığını fark edince yaşanan tartışmayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Yayınlanma:
Deniz Akkaya: Kızım Bana Saldırdı

Deniz Akkaya ve Kızı Arasındaki Olay Sosyal Medyada Tartışma Yarattı

Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızıyla yaşadığı kavgayı sosyal medyada paylaştı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurt dışı planı yapması üzerine telefonunu elinden aldığını ve sonrasında kızının kendisini balkona kilitlediğini iddia etti.

Son zamanlarda sivri açıklamalarıyla gündemde olan Deniz Akkaya, kızıyla yaşadığı zorlu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımında, 1997 senesinde başlayan kariyerimin ve mutlu hayatımın, yanlış bir baba seçimiyle kabusa dönüştüğünü belirten Akkaya, kızının telefonunu ele geçirdikten sonra yaşadıklarını anlattı. Akkaya, kızının kendisinden habersiz yurtdışı planları yaptığını öğrendiğini ve buna karşı çıkınca fiziksel şiddet uygulandığını iddia etti.

Deniz Akkaya'nın paylaşımına gelen tepkiler üzerine ünlü model, Bazı gerizekalılar benim hayatımı yaşamazken boş konuşuyor. Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım polisleri aramaya cesaret edemeyecek kadar korkakken, aradığımda gelen ekiplere zorluk çıkardı ve beni dövdü iddiasında bulunarak itibarımı zedelemeye çalışıyor şeklinde cevap verdi.