Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Şehri İleriye Taşıyacak Projelerin Tam Destekçisiyiz

Çeşme Kent Konseyi Genel Kurulu'nda Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme'yi ileriye taşıyacak her projeyi destekleyeceğiz açıklamasında bulundu. Çeşme Kent Konseyi Başkanlığına Dr. Ahmet Güler seçilirken, yürütme kurulu üyeleri de belirlendi.

Yayınlanma:
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Şehri İleriye Taşıyacak Projelerin Tam Destekçisiyiz

Çeşme Kent Konseyi Yeniden Hayata Geçirildi

Bir süredir aktif olmayan Çeşme Kent Konseyi, düzenlenen genel kurul toplantısı ile yeniden hayata geçirildi. Çeşme Kent Konseyi Genel Kurulu, Çakabey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, oda başkanları, muhtarların yanı sıra kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı. Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme Kent Konseyi’ni hayata geçirerek, seçim vaatlerinden birini daha gerçekleştirdi.

Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, katılımcı demokrasi modelini vurgulayarak, kent konseylerinin önemine dikkat çekti. Başkan Denizli, kenti geleceğe taşıyacak her projeyi destekleyeceklerini belirtti. Kent Konseyi’nin kent sakinlerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yönetilmesini ve katılımcılığın esas alınmasını temenni etti.

Başkan Denizli, kent konseyinin kent dinamiklerini temsil etmesi gerektiğini vurgulayarak, Engelli Meclisi ve Muhtarlar Meclisi gibi grupların yol gösterici olacağını söyledi. Yürütme kuruluna gerekli çağrıların yapılmasını ve kentin her unsuruna sahip çıkılmasını tavsiye etti.

Yapılan seçimler sonucunda Çeşme Kent Konseyi Başkanlığı’na Dr. Ahmet Güler seçilirken; yürütme kurulu üyeleri de belirlendi. Yapılan teşekkür konuşmasında Dr. Ahmet Güler, sistematik çalışmalarla yeni projeler üretmeyi hedeflediklerini ve her düşünceye açık olacaklarını belirtti.

Çeşme Kent Konseyi Yürütme Kurulu’nda yer alan isimler arasında Ayfer İbili, Duygu Elbir, Ebru Tuğgan, Elif Demirelli, Ersan Ülgen, Ezher Zengin, Hakan Aktaş, İsmet Saygı, Kazım Beyaz, Kerem Ünsal, Murat Özersoy, Münür Özer, Nadire Erol, Nermin Ekinci, Savaş Tüz, Seher Gacar, Serkan Yurttaş, Sevgi Duman, Tanju Kondal, Umut Akbaykal bulunmaktadır.

Genel kurul toplantısında belirlenen Meclis grupları arasında Çeşme Kadın Meclisi, Çeşme Gençlik Meclisi, Çeşme Engelli Meclisi, Çeşme Çocuk Meclisi, ve Çeşme Muhtarlar Meclisi yer almaktadır. Ayrıca, çeşitli çalışma grupları da oluşturulmuştur.