Cem Adrian sahnede şarkı söylerken saldırıya uğradı

Van'da düzenlenen 'Kültür Yolu Festivali'nde Cem Adrian sahne alırken yüzüne fırlatılan pet şişe olayı şarkıcıyı şaşırttı.

Yayınlanma:
Cem Adrian sahnede şarkı söylerken saldırıya uğradı

Cem Adrian Van Atatürk Kültür Parkı'nda Binlerce Kişiyle Buluştu

Cem Adrian'ın Van Atatürk Kültür Parkı'ndaki konserine binlerce kişi coşkuyla katıldı. Bengü'nün konserinde yaşanan gerginlik sonrası alınan geniş güvenlik önlemleri dikkat çekerken Adrian, hayranlarının coşkulu alkışları eşliğinde sahneye çıktı.

Konsere Ara Vermeden Devam Etti

Cem Adrian, şarkılarını söylerken bilinmeyen bir kişi tarafından fırlatılan pet şişesiyle yüzüne isabet aldı. Ancak bu olaya rağmen Adrian, konserine ara vermeden devam etti. Kendisine saldıran kişiye hitap eden Cem Adrian, Elimdeki gülü az önce pet şişe atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu şeklinde konuşarak büyük takdir topladı.

Ben Dikenleri de Severim Gülden Ötürü

Konser sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Cem Adrian, Mahcubiyet ile ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiydim. Birkaç diken sebebiyle bahçeye küsülmez 'ki ben dikenleri de severim gülden ötürü...' Muhteşemdi Van. Her şey için minnettarım ifadelerini kullandı.