Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, BluTV'de İkinci Sezonuyla Seyirciyle Buluşuyor

2010'dan beri popüler olan dizi "Behzat Ç.", "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adıyla ikinci sezonun ilk bölümüyle BluTV'de izleyici karşısına çıkıyor. Yeni sezonda kadroya katılan yeni isimler ve dizinin galasının detayları dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, BluTV'de İkinci Sezonuyla Seyirciyle Buluşuyor

2010 yılından bu yana seyircilerin beğenisini kazanan ve fenomen haline gelen dizi "Behzat Ç.", "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adıyla BluTV'de ikinci sezonunu başlatıyor. Dizi, bugün itibarıyla saat 19.00'da izleyicilerle buluşacak.

Yenilenen Kadro ve İkinci Sezon Heyecanı

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal ve daha birçok yetenekli oyuncunun yer aldığı dizide bu sezon, geçen sezona konuk oyuncu olarak katılan Özge Yağız ve Selen Öztürk yine eşlik ediyor. Yeni sezonda, Sergen Deveci, Alper Kut ve usta oyuncu Devrim Yakut gibi isimler de kadroya dahil oldu. Emrah Serbes'in "Çekiç ve Gül" adlı romanından uyarlanan dizinin yapımcılığını Ortaks Yapım üstlenirken, yönetmenliğini Devrim Yalçın yapıyor.

Galadan Kesitler ve Yayın Bilgileri

Dizinin ikinci sezon galası önceki akşam düzenlendi ve gala, dizinin oyuncularının yanı sıra yapım ekibi ve sinema yazarlarının da katılımıyla gerçekleşti. "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nin ikinci sezonu, bugün BluTV'de yayınlanmaya başlayacak ve izleyicileri yeni bölümlerle buluşturacak. Bu yeni sezon, dizinin hayranları için heyecan verici bir dönüş anlamına geliyor.

cekic-ve-gul-bir-behzat-c-hikayesi-nin-2-sezonu-izleyicilerle-bulusuyor.jpeg