Burçlara Göre Evlerden Uzak Durulması Gereken Şanssızlık Getiren Eşyalar

Astroloji, günlük hayatınızı etkileyen küçük detayları tahmin edebilir. Aynı zamanda evinizde hangi eşyaların olmaması gerektiği konusunda da size yol gösterebilir. Kamufle edilmiş komşular ve ev sorunları gibi konularda da size yardımcı olabilir. Bu yüzden astroloji, yaşamınızı daha kolay ve keyifli hale getirebilir.

Yayınlanma:
Burçlara Göre Evlerden Uzak Durulması Gereken Şanssızlık Getiren Eşyalar

Hangi öğelerin getirilmesi gerektiğine dair düşünceler:

Koç burcu:

Dürtüler, enerji ve iyimserlik dolusunuz. İç mekanınıza macera dolu bir dokunuş ekleyin. Antika eşyalara modern aksesuarlar ekleyin. Evde sevdiklerinizi hatırlatacak şeyler bulundurun.

Boğa burcu:

Sabırlı ve kararlısınız. Koleksiyonluk eşyalar ve antikalar evinize uygun olabilir. Güzel ve işlevsel eşyalar tercih edin.

İkizler:

Huzursuz ve zeki siniz. Eklektik seçimler yapmayı seviyorsunuz. Puf sandalyeli kitap rafları ve pirinç lambalar evinize uygun olabilir. Her öğenin kendi yeri olduğundan emin olun.

Yengeç:

Ailenin toplandığı mutfak önemlidir. Deniz temalı objeler ve gümüş eşyalar mutfakta güzel bir atmosfer yaratabilir. Doğal renkleri tercih edin.

Aslan:

Müsrifsiniz ve göz alıcı renkleri seviyorsunuz. Kraliyet desenleri ve cesur kombinasyonlar iç mekanınızı canlandırabilir. Sade renkli duvarlar tercih edin.

Başak:

Pratik ve mükemmeliyetçisiniz. İşlevsel ve güzel eşyalar tercih edin. Ahşap ve doğal malzemelerin kullanımına özen gösterin.

Terazi:

Diplomatik ve zarifsini z. Doğal taşlar ve seyahatten kalma hediyelik eşyalar evinize uygun olabilir. Yüksek teknolojili ürünlerden kaçının.

Akrep:

Tutkulu ve yaratıcısiniz. Parlak renkler ve egzotik kumaşlar iç mekanınızı canlandırabilir. Sıcak vurguları unutmayın.

Yay Burcu:

Enerjik ve özgürlüğe düşkünsünüz. Hava ve ışık dolu bir ev tercih edin. Her şeyin düzenli olmasına özen gösterin.

Oğlak:

Hırslı ve toprak elementine yakınsınız. Ahşap ve koyu renkleri tercih edin. Vintage ve retro tarzları tercih edebilirsiniz.

Kova:

Özgün ve bireyselsiniz. Hava ve parlak ışık dolu bir ev tercih edin. Bohem tarzı ve el yapımı eşyaları sevebilirsiniz.

Balık:

Yaratıcı ve romantiksiniz. Boho tarzını tercih edebilirsiniz. Vintage ve retro eşyalar evinize uygun olabilir. Yumuşak ve rahat tekstil ürünlerini tercih edin.