Beyoğlu'nda caz rüzgarı esti

İstanbul Caz Festivali kapsamında gerçekleştirilen 'Parklarda Caz' etkinlikleri, Hasköy sahilinde düzenlendi. Dünyaca ünlü caz sanatçılarının muhteşem performanslarıyla Beyoğlu sakinlerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatıldı. Enerji dolu etkinlikler, Beyoğlu'nu sararak festival coşkusunu herkese hissettirdi.

Yayınlanma:
Beyoğlu'nda caz rüzgarı esti

İstanbul Caz Festivali Parklarda Caz Konserleriyle Renklendi

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 31. İstanbul Caz Festivali kapsamında Beyoğlu Hasköy Parkı’nda 'Parklarda Caz' konserleri düzenlendi. Beyoğlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu ücretsiz etkinliklerde, caz müziği tutkunları farklı kültürlerin ezgilerini harmanlayan özgün sunshine-punk tarzını keşfetme fırsatı buldular.

Bu etkinliklerde sahne alan Macar grup Duckshell ve 2024’ün Genç Caz+ grupları Zekeriya Şahiner Quartet, Blue KissCollective ve Begüm Çelebi, Hasköy Sahil’deki izleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundular. Cazın büyüleyici atmosferinde eğlenceli ve keyifli anlar yaşayan Beyoğlu sakinleri, düzenleyenlere teşekkürlerini ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.