Astrologlar Haftanın En Şanslı Gününü Açıkladı

Astrologlara göre en şanslı gün Perşembe olarak kabul ediliyor. Bu görüşü destekleyen ilginç bilgileri bugünkü makalemizde bulabilirsiniz.

Yayınlanma:
Astrologlar Haftanın En Şanslı Gününü Açıkladı

Perşembe: Haftanın En Şanslı Günü

Perşembe, neden haftanın en şanslı günü olarak kabul ediliyor? Her burcun olduğu gibi haftanın her günü de bir yönetici gezegene sahip. Bu eski bir inançtır ve günlerin farklı enerjilere sahip olduğuna inanılır.

Perşembe günü, İskandinav gök gürültüsü tanrısı Thor'un günü olarak bilinir. Bu tanrı, Jüpiter'e eşdeğerdir ve neşeli bir karaktere sahiptir. Bu da bizi olumlu düşünmeye, en iyinin henüz gelmediğine inanmaya teşvik eder. Antik heykellerde Jüpiter, yanardöner bereketi simgeler ve kıtlık hakkında endişelenmememiz gerektiğini vurgular.

Astrologlar, perşembe gününün doğal tıp, eğitim faaliyetleri, kültürel etkinliklere katılma ve yeni planlar yapma için mükemmel bir gün olduğunu düşünüyor. İş ve yatırımlar için de iyi bir gün olarak kabul edilir.

Perşembe günleri, şansımızı denemek ve hayal ettiğimizden daha fazlasını elde etmek için idealdir. Zar atma günü olarak bilinen Perşembe, geçmişten günümüze şans ve bereketin sembolü olmuştur.