Aşkım Kapışmak 2025 Sonrasını Kehanetlerle Değerlendirdi: “Herkes Delirecek, Sokaklara Dökülecek”

Kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, 2025 yılı ve sonrası için kehanetlerde bulundu. Kapışmak, 2025'ten sonra sokaklara delirmeler dökülecek. En yakın komşularınız ve akrabalarınız delirecek şeklinde konuştu.

Yayınlanma:
Aşkım Kapışmak 2025 Sonrasını Kehanetlerle Değerlendirdi: “Herkes Delirecek, Sokaklara Dökülecek”

Davranış Bilimleri Uzmanı Aşkım Kapışmak: 2025 Yılından Sonra Delilik Patlaması Olacak

Geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrolle serbest bırakılan davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Maia Ece Ergönenç'in YouTube programına konuk oldu ve 2025 yılından sonrasına dair çarpıcı öngörülerde bulundu.

Kapışmak, gelecek yıllarda toplumda büyük bir delilik patlamasının yaşanacağını iddia etti ve şunları söyledi:

2025'ten sonra delirmeler sokaklara dökülecek. En yakın komşularınız delirecek, akrabalarınız delirecek. Para el değiştirecek, sistem el değiştirecek. Ünlülerle başlayacak psikozlar ağırlıklı... Psikoloji anlamını tamamen yitirecek. Buna hazır olsun herkes. Moda kaybolacak, trendler gidecek.

Programın sunucusu Ergönenç ise Kapışmak'ın öngörülerini kehanet olarak değil, toplumu iyi gözlemleyen bir uzmanın analizleri olarak nitelendirdi ve bunlar topluma bir sosyolog, bir danışan, bir terapist ya da herhangi bir gözle bakan bir insanın net görebileceği ve aslında toplumu okuyabileceği bilgiler bunlar dedi.