Aselsan, KPSS şartıyla yüksek maaşlı personel alımı yapacağını açıkladı

Gözler uzun süredir Aselsan'ın yapacağı personel alımında. Detaylar ve kontenjanlar merak konusu olmuştu. Beklenen haber geldi, işte başvuru şartları ve ilan ile ilgili tüm detaylar...

Yayınlanma:
Aselsan, KPSS şartıyla yüksek maaşlı personel alımı yapacağını açıkladı

ASELSAN Personel Alımları Hakkında Detaylar

Gözler uzun bir süredir Aselsan’ın personel alımı yapacağı haberi üzerindeydi. Beklenen duyurunun ardından detaylar ve kontenjanlar merak konusu haline geldi. İşte başvuru şartları ve ilan ile ilgili tüm detaylar...

Aselsan, yeni personel alımlarına başladı!

İş arayan adaylar, uzun süredir bekledikleri firmalardan biri olan Aselsan'ın internet sayfalarını yakından takip ediyor. Son duyurulara göre, kurum bünyesine alınacak çalışanların vasıfları belirlendi.

Bu pozisyonlar; Güdüm Kitleri Proje Mühendisi, Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi, Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi, Lazer Tasarım Mühendisi, Güdüm Kitleri Proje Değerlendirme ve Analiz Mühendisi, Güvenilirlik Mühendisi, Sayısal Tasarım Mühendisi ve Sayısal Donanım Tasarım Mühendisi olarak açıklandı.

Başvuru yapacak adaylar, başvurularını aselsan.com/tr/kariyer/acik-pozisyonlar web sitesi üzerinden kolaylıkla gerçekleştirebilir ve başvuru kılavuzunu internet sitesinden öğrenebilirler.