500 TL hediye kampanyası mayıs sonunda bitiyor

İş Bankası, İşCep uygulamasını kullanan herkese 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olan 500 TL değerinde MaxiPuan hediye ediyor. Kampanyaya katılmak için detaylar haberimizde!

Yayınlanma:
500 TL hediye kampanyası mayıs sonunda bitiyor

İş Bankası, İşCep uygulamasıyla yeni müşterilere 500 TL değerinde MaxiPuan hediye ediyor

İş Bankası, İşCep uygulamasını kullanarak yeni müşteri olan herkes için 500 TL değerinde MaxiPuan hediye ediyor. Bu kampanya 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. İşte kampanyanın detayları ve nasıl katılabileceğinize dair bilgiler...

İş Bankası, ilk defa müşteri olacak vatandaşlar için harika bir kampanya sunuyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler:

Bu kampanya, 24-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İşCep üzerinden yeni müşteri olan bireyler için geçerlidir. Aşağıdaki kart türleri kampanyaya dahildir:

Kampanya kapsamında bazı önemli şartlar ve tarihler:

Bu kampanya, yeni müşteriler için büyük bir fırsat sunuyor. İşCep uygulamasıyla kolayca müşteri olarak, 500 TL değerinde MaxiPuan kazanarak alışverişlerinizi daha avantajlı hale getirebilirsiniz. Üstelik kampanya kodu kullanarak, bu avantajdan hemen faydalanabilirsiniz.

İş Bankası’nın sunduğu bu özel kampanyadan yararlanmak için hemen İşCep uygulamasını indirin ve “ETS500” koduyla müşteri olun. 500 TL MaxiPuan kazanarak avantajlı alışverişler yapma fırsatını kaçırmayın!