35 Yaşındaki Kadın 15 Yaşında Sanılıyor: Yaşlanmama Sırrını Açıklıyor

Detroit, Michigan'da yaşayan tıp yazarı Brandon May, genç görünmenin ipuçları ve püf noktalarını paylaşıyor.

Yayınlanma:
35 Yaşındaki Kadın 15 Yaşında Sanılıyor: Yaşlanmama Sırrını Açıklıyor

Brandon'in Genç Kalma Sırları

Tanımayanlar, 35 yaşındaki Brandon'u hala 15 yaşında bir okul çocuğu sanıyor. Brandon, genç görünümünü korumak için sağlıklı bir yaşam tarzını benimsedi. Alkol tüketmemek, güneşten kaçınmak, olumlu bir tutum sergilemek ve egzersiz yaparken aşırıya kaçmamak, Brandon'in genç görünümünü sürdürmesinde önemli bir rol oynuyor.

Brandon, 13 yaşından beri cilt bakımı ve sağlıklı beslenmenin önemini kavramış durumda. Diyetine bitkisel gıdalar ve yeşil çay eklemek, yaşlanmayı yavaşlattığını ve gençliğini koruduğunu düşünüyor. Şekeri, tahılları ve karbonhidratları azaltarak, düşük cıvalı balık ve organik ürünler tüketerek ve spor salonunda aşırıya kaçmadan egzersiz yaparak, Brandon sağlıklı bir yaşam tarzını sürdürüyor.

Brandon, genç hissetmenin genç görünmenin anahtarı olduğunu vurguluyor. Sağlığını koruyarak, gençliğini ve fiziksel formunu koruma konusunda kararlı. Her gün çikolata yemekten zeytinyağlı ekmeği tercih etmeye kadar dengeli bir yaşam sürdüren Brandon, gençliğini ve sağlığını uzun süre korumak için çaba sarf ediyor.