12 bin liralık hesap sonrası müşteriler restorandan kaçtı

İngiltere'nin Sussex bölgesinde üç kadın, bir İtalyan restoranında hesaplarını ödemeden kaçarak 12 bin 647 TL değerindeki faturayı ödemeden kaçtı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda kadınlar, sofraya kuş sütü söylemedikleri için faturayı yüksek bulduklarını ifade ettiler.

Yayınlanma:
12 bin liralık hesap sonrası müşteriler restorandan kaçtı

İtalyan Restoranında Ödenmeyen Hesap Skandalı

İngiltere'deki bir İtalyan restoranında, 3 kadın 300 sterlinlik hesaplarını ödemeden kayıplara karıştı. Restoran sahibi, güvenlik kamerası görüntülerini sosyal medyada paylaşarak olayı duyurdu ve büyük tepki topladı.

Görüntülerde, üç kadının restoranda yemek yediği ve içki içtiği görülüyor. Hesabı görünce ise hiçbir uyarı yapmadan restorandan ayrılıyorlar.

Restoran sahibi, Bu olay beni çok üzdü ve öfkelendirdi. İşimizi severek yapıyoruz ve bu tür durumlarla karşılaşmak moralimizi bozuyor şeklinde konuştu.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü ve birçok kişi olayı kınadı. Kimi kullanıcılar kadınların yanlışlıkla ödediğini ya da parasız kaldığını düşünse de, bazıları bu tür bir davranışın kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Olayla ilgili olarak polis soruşturma başlattı.