Nubia Z60 Ultra: Tanıtım Öncesinde Sızan İlk Görüntüler ve Özellikler!

Nubia'nın yeni amiral gemisi Z60 Ultra, 19 Aralık'taki tanıtım öncesinde sızdırıldı. İlk görüntüleri ve özellikleri, ekran altı kamera teknolojisi ve güçlü donanım ile dikkat çekiyor.

Yayınlanma:
Nubia Z60 Ultra: Tanıtım Öncesinde Sızan İlk Görüntüler ve Özellikler!

ZTE'nin öne çıkan alt markası Nubia, 2024 modeli amiral gemisi Z60 Ultra'yı tanıtmaya hazırlanıyor. Ancak 19 Aralık'taki tanıtım öncesi, telefonun tasarımı ve özellikleri sızdırıldı.

Görüntüler ve Tasarım Detayları Ortaya Çıktı

Nubia Z60 Ultra'nın tasarımı ve ilk görüntüleri, 19 Aralık tanıtım öncesinde sızdırıldı. Daha önce paylaşılan sızıntılar, ekran altı kamera teknolojisi ve çerçevesiz tasarım gibi özellikleri ortaya koymuştu. Telefon, özellikle ekran altı kamerası sayesinde dikkat çeken bir tasarıma sahip. Nubia Z50 Ultra'nın beğenilen Van Gogh Yıldızlı Geceler özel versiyonunun Z60 Ultra'da da kullanılacağı belirtiliyor.

Kamera Özellikleri ve İddialı Donanım

Z60 Ultra'nın özellikleri arasında kamera performansı ön plana çıkıyor. Model, OIS desteğine sahip üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Ana kamera 50 Megapiksel, 50 Megapiksel ultra geniş lens ve 64 Megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kamera ile donatılmış. Ayrıca, ekran altı selfie kamerasının 16 Megapiksel çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.

nubia-z-60-ultra-goruntuleri-tasarimi-ozellikleri-1.jpeg

Güçlü İşlemci ve Büyük Pil

Z60 Ultra, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ile güçlendirilecek. 4 nm işlem sürecinde üretilen bu işlemci, yüksek performans sunan çekirdekleriyle dikkat çekiyor. Telefon aynı zamanda 80W hızlı şarj destekli büyük bir 6000 mAh pil ile gelecek. Depolama tarafında ise 16 GB'a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 destekli depolama alanı sunulacak.

Nubia Z60 Ultra'nın sızan özellikleri, amiral gemisi telefon pazarında iddialı bir konuma sahip olacağını gösteriyor. 19 Aralık'taki resmi tanıtımı heyecanla bekleniyor.*