Honor Magic 6, 160 MP Periskop Kamerasıyla Çığır Açacak!

Huawei'nin ayrılan şirketi Honor, yaklaşan Magic 6 serisini duyurdu. Cihazın öne çıkan özelliği, 160 MP periskop kamerası ile gelişmiş fotoğrafçılık deneyimi sunması. Şubat ayında tanıtılacak olan Honor Magic 6, teknoloji tutkunlarını heyecanlandırıyor.

Yayınlanma:
Honor Magic 6, 160 MP Periskop Kamerasıyla Çığır Açacak!

Huawei'nin çatısından ayrılıp kendi yolunu çizen Honor, akıllı telefon pazarındaki etkisini sürdürüyor. En son bilgilere göre, yaklaşan Honor Magic 6 serisi, özellikle kameralarındaki gelişmiş özelliklerle dikkat çekecek.

160 Megapiksel Periskop Lense Sahip

honor-magic-6-fiyati-1.jpeg

Honor Magic 6'nın kamerasına dair sızan bilgilere göre, cihaz, arkasında üçlü kamera sistemi barındıracak. Bu kameralar, bir OV50H sensörü, bir OV50K sensörü ve 160 MP periskop lens içerecek. OV50H sensörü 1/1,3 inç büyüklüğünde bir sensörken, OV50K sensörünün ise 1 inç tipi veya 1/1,3 inç sensör olabileceği belirtiliyor.

Ana kameranın (OV50H veya OV50K), değişken diyafram açıklığına sahip bir lense sahip olması bekleniyor. Bu özellik, iyi ışık koşullarında daha net görüntüler elde etmeye ve düşük ışıkta daha parlak fotoğraflar çekmeye yardımcı olacak.

Şubat Ayında Tanıtılacak

Ayrıca, Honor Magic 6'nın uydu iletişimi teknolojisine ve Porsche ortak markalı bir modelin varlığına dair raporlar da bulunuyor. Cihazın Şubat ayında tanıtılması bekleniyor.

Honor Magic 5 Pro2nun Özellikleri

Teknik detaylara bakıldığında, bir önceki seri olan Honor Magic 5 Pro'nun başarılı özellikleri, kullanıcılara Honor Magic 6 hakkında fikir verecek. Ancak, yeni Magic 6'nın 66W hızlı şarj desteğiyle sahne alacağı bildiriliyor.

Magic 5 Pro, 120 Hz OLED LTPO ekran, Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 12 GB RAM, 512 GB depolama, 50 MP ana kamera, 66W kablolu şarj, 50W kablosuz şarj gibi etkileyici özelliklere sahipti.