GTA 6 Guinness Rekorlar Kitabı'nda

Rockstar Games'in merakla beklenen oyunu GTA 6'nın fragmanı, yayımlandığı ilk 24 saat içinde en çok izlenen video oyun tanıtımı olmayı başararak oyun dünyasında büyük bir ilgi uyandırdı.

Yayınlanma:
GTA 6 Guinness Rekorlar Kitabı'nda

Rockstar Games, uzun yıllardır beklenen GTA 6 oyununun fragmanını, duyurulan saatten daha erken bir zamanda yayınladı. Fragmanın önceden sızdırılma ihtimaline karşı bu hamle yapıldı. Fragmanın yayınlanması, oyun dünyasında büyük bir heyecan yarattı ve kısa sürede milyonlarca kez izlendi.

102903596-guinnes-rekorlar-kitabi-gta-6-paylasimi.jpeg

''Daha 24 saat olmamış olmasına rağmen, GTA 6 fragmanının şimdiden, 24 saat içinde en çok izlenen video oyunu tanıtımı olduğunu onaylayabiliriz.''

Fragmanın Etkileyici Başarısı

GTA 6 fragmanı, yayımlandıktan sonra ilk 24 saat içinde en çok izlenen video oyun tanıtımı rekorunu kırdı. Rockstar Games'in resmi YouTube kanalında 94 milyon izlenme alan fragman, IGN ve GameSpot gibi diğer kanallarda da toplam 20 milyon izlenmeye ulaştı.

Oyunun Çıkış Tarihi ve Resmi Web Sitesi

GTA 6 için ayrıca bir resmi internet sayfası açıldı. Sayfada, fragmanın yanı sıra poster ve oyunla ilgili diğer bilgiler yer alıyor ve "Leonida'ya hoş geldiniz" temasıyla karşılıyor. Oyunun 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series S/X modelleri için piyasaya sürülmesi planlanıyor. PC için ise henüz net bir çıkış tarihi açıklanmadı. GTA 6'nın fragmanının bu denli büyük bir ilgi görmesi, oyunun çıkışına kadar olan sürede beklentileri daha da artırıyor.