Bu Cihaz Akıllı Telefon Pazarını Sallayacak! İddialı Özellikleri İle Gündemde!

Son dönemde gündemde yer alan cihazlardan biri olan IIIF150 B2 Pro, bütçe dostu bir model olarak öne çıkıyor. Etkileyici 24 GB RAM ile çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmenize olanak tanıyacak bu cihaz, teknoloji severler tarafından oldukça merak ediliyor.

Yayınlanma:
Bu Cihaz Akıllı Telefon Pazarını Sallayacak! İddialı Özellikleri İle Gündemde!

Bütçe dostu telefonlar arasında yerini alan IIIF150 B2 Pro, 24 GB RAM ile dikkat çekiyor. Ayrıca güçlü bir bataryaya sahip olacak olan cihaz, 10.000 mAh batarya ile uzun süreli kullanım sağlıyor. Cihazın bir diğer öne çıkan özelliği ise gece kamerası. Gece görüşü özelliğine sahip bu kamera, düşük ışık koşullarında net ve detaylı fotoğraflar çekebilmeye imkan tanıyacak. Tüm bu güçlü özellikleri ve uygun fiyatı ile IIIF150 B2 Pro, büyük şirketlerin ürettiği telefonlarla rekabete girebilecek güçte gibi görünüyor.

IIIF150 B2 Pro’nun Dikkat Çeken ve Öne Çıkan Detayları

IIIF150 şirketi, akıllı telefon pazarında dikkat çeken modellerinden biri olan B2 Pro'yu tanıttı. Akıllı telefon pazarında öncü ve lider pozisyonda olan pek çok akıllı telefon markasına ile rekabete girebilecek özelliklere sahip olan B2 Pro, adından sıkça söz ettireceğe bezniyor.

IIIF150 B2 Pro, 6.8 inç boyutunda ve 2460 x 1080 piksel çözünürlüğünde bir IPS LCD ekrana sahip. Ekran, 120 Hz yenileme hızını destekleyerek akıcı bir deneyim sunuyor ve Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Akıllı telefon, MediaTek'in ürettiği Helio G99 işlemcisinden güç alıyor ve Mali-G57 MC2 GPU'ya sahip. 24 GB RAM (12 GB dahili + 12 GB sanal) ve 256 GB depolama kapasitesi sunan cihaz, LPDDR4X ve UFS 2.2 teknolojilerini kullanıyor.

Ön tarafta 32 Megapiksel çözünürlüğünde bir ön kamerası bulunan IIIF150 B2 Pro'nun arka kısmında ise 108 Megapiksel ana kamera, 24 Megapiksel gece görüşü kamerası ve iki yardımcı lens içeren dörtlü bir kamera kurulumu bulunuyor. Android 13 işletim sistemi üzerinde çalışan telefon, 10.000 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alıyor ve 30W hızlı şarj özelliğine sahip. Ayrıca cihazda güç düğmesine entegre edilmiş bir de parmak izi okuyucusu bulunmakta.

IIIF150 B2 Pro, 4G, Wi-Fi, NFC, Bluetooth ve GPS gibi bağlantı seçenekleri sunarken, 5G desteği bulunmamakta. Fiyat performansıyla dikkat çeken bu model, kullanıcılara geniş ekran, güçlü batarya ve etkileyici kamera özellikleri sunmayı hedefliyor.