Tümer Metin, Milli Yıldızı Överek Takımın Başarısını Ona Bağladı: Bir Tanesi Daha Olsa Finaldeydik

Tümer Metin, EURO 2024'teki performansıyla A Milli Takım'ın yıldızı olan bir oyuncu hakkında övgü dolu sözlerle konuştu. Metin, Eğer takımda ondan bir tane daha olsaydı, final oynardık şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yayınlanma:
Tümer Metin, Milli Yıldızı Överek Takımın Başarısını Ona Bağladı: Bir Tanesi Daha Olsa Finaldeydik

Tümer Metin: Milli Takım EURO 2024'e iyi bir veda yaptı

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Eski milli futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Milli Takımımızın performansını değerlendirdi.

Metin, Türkiye'nin EURO 2024'teki performansıyla ilgili, Benim tek endişem şuydu: bu maçı oynarsın ve silik bir görüntüyle bitirip mağlup olursun. Biz öyle bitirmedik. Sahneden iyi ayrılıyoruz. Üç tane 20 yaş altı oyuncusu girdi oyuna. Biz gelecekle sahadayız. O imaj çok kıymetli. Son iki turnuvada imaj yerlerdeydi. Diğer sorunları çözeriz biz. şeklinde konuştu.

Milli Takım'ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na övgüler yağdıran Metin, Hakan Çalhanoğlu'nu eleştirirken herkes bir daha düşünsün. Bu fizik, bu tempo bu seviyede hiç kolay değildi. Bugün bizim bir Hakan Çalhanoğlumuz daha olsa... Bir tane daha olsa biz final oynardık. dedi.

Tümer Metin, konuşmasını şu sözlerle noktaladı; 76'da golü yiyebilirsin önemli değil. Bu seviyede devam etmen lazım. Pozisyon bulmak 25-30 saniye. Kazanma arzumuzdan vazgeçmedik. Bu genç jenerasyon için iyi bir turnuva oldu. Ben bir sonraki turnuvadan çok ümitliyim. Önümüzde şans var. Aramızdan ayrılanlar olacak ama yeni gelenler de olacak. Büyük kazançla çıkıyoruz.