Trabzonspor'un eski oyuncusu futbola veda etti

İskenderunspor'da oynayan forvet Ergin Keleş, futbol kariyerini sonlandırdığını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu.

Yayınlanma:
Trabzonspor'un eski oyuncusu futbola veda etti

Ergin Keleş Futbola Duygusal Bir Veda Yaparak Emeklerine Teşekkür Etti

Trabzonspor'un altyapısından yetişen ve 18 farklı takımın formasını giyen Ergin Keleş, futbol kariyerine duygusal bir veda yaptı. 37 yaşındaki tecrübeli forvet, sosyal medya hesabından yayınladığı En sevdiğim oyuna veda başlıklı video ile veda etti.

Videoda duygularını paylaşan Keleş, “Merhaba ben Ergin Keleş. Bugün hayatımın en özel ve belki de en zor günlerinden biri. Herkese abi diyerek girdiğiniz soyunma odasında herkesin abi diye çağırdığı kişiye dönüşmek haliyle hayatın futboldan sonraki perdesi için hazır olmanız gerektiğinin en belirgin işareti oluyor. ifadelerini kullandı.

Keleş, futbolculuk kariyerine veda ederken, emeklerine katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Ailesinden, kulüplerinden, teknik direktörlerinden, takım arkadaşlarından ve taraftarlarından destek aldığını belirterek, kariyerinin zor dönemlerinde motive eden eşine ve kızına teşekkürlerini iletti.

Keleş, veda mesajını kızı Destina'ya da seslenerek, futbol kariyerinde en iyisi olamadığını ama her zaman mücadele ettiğini ve değerli olduğunu vurguladı. Gelecekte futbolun başka bir sahnesinde tekrar buluşmayı umut ettiğini belirterek, futbol hayatına veda etti.