TFF başkanlık seçimi öncesi önemli gelişme: Servet Yardımcı adaylıktan çekildi

Tolga Gani Zengin, TFF'nin 18 Temmuz'daki seçiminde başkan adayı olacağını açıkladı ancak daha sonra adaylıktan çekilerek Servet Yardımcı lehine destek vereceğini duyurdu.

Yayınlanma:
TFF başkanlık seçimi öncesi önemli gelişme: Servet Yardımcı adaylıktan çekildi

TFF Başkan Adayı Tolga Gani Zengin, Adaylıktan Çekildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında seçimli olarak yeni başkanını belirleyecek. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin tekrar aday olacağı iddia edildi.

Bunun üzerine başkan adaylarından Tolga Gani Zengin, adaylıktan çekildiğini ve başkan adayı Servet Yardımcı lehine destek vereceğini açıkladı.

Zengin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, TFF Başkan adaylarından Servet Yardımcı ile görüşme yaptıklarını ve Yardımcı'yı desteklediklerini belirtti. Zengin, başkan adayı olarak açıkladığı süreçte destek gördüğünü ve 18 Temmuz 2024 tarihine kadar gerekli imzaları toplayacaklarını ifade etti.

Ancak şu anda mevcut başkanın tekrar seçilmesini istemeyen Zengin ve yönetim kurulu üyesi adayları, desteklerini Servet Yardımcı lehine çekme kararı aldıklarını belirtti. Eşitlik, adalet ve liyakat için mücadele edeceklerini vurgulayan Zengin, destek veren herkese teşekkür etti.