Teknik Direktör Bülent Uygun'un Kızı Hayatını Kaybetti
Teknik Direktör Bülent Uygun’un kızı Almina Tude Uygun, yoğun bakımda yaşamını yitirdi. Uzun süredir mücadele eden genç kadının vefatı, sosyal medyada ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

ACI HABER: BÜLENT UYGUN’UN KIZI ALMINA TÜDE UYGUN HAYATINI KAYBETTİ
Teknik Direktör Bülent Uygun’un yoğun bakımda tedavi gören kızı Almina Tude Uygun hayatını kaybetti.
Eski futbolcu ve Teknik Direktör Bülent Uygun’un yoğun bakımda tedavi gören 29 yaşındaki kızı Almina Tude Uygun’un hayatını kaybetti.
Uygun’un kızı, uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Daha önce diyabet hastalığını yendiği haberleriyle umut veren Almina Tude, bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu.
Hemşehrimiz Bülent Uygun’un kızı Almina Tude Uygun’un vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye rahmet, Bülent Uygun ve ailesine başsağlığı dileriz.
FEDERASYON VE SAKARYASPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI
Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medya hesabından başsağlığı diledi:
Federasyonumuzda İdari İşler Uzmanı olarak görev yapan Almina Tude Uygun'un vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. A Millî Takımımızda da forma giyen teknik direktör Bülent Uygun'un kızı olan Almina Uygun, bir süredir tedavi görüyordu. Merhume Almina Tude Uygun'a Allah'tan rahmet; Sayın Bülent Uygun'a, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Almina Tude Uygun’un cenazesi, 26 Nisan Cumartesi günü ikindi namazına müteakip, Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedilecek. Cenaze törenine çok sayıda futbolcu, spor adamı ve Uygun ailesinin yakın dostlarının katılması bekleniyor.
Haber Merkezi