Tarsus'ta Silahlı Saldırı: Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç Yaşamını Yitirdi

Mersin, Tarsus'ta gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç (44) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Tarsus'ta Silahlı Saldırı: Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç Yaşamını Yitirdi

Tarsus'taki Korkunç Saldırı: Kulüp Başkanı Hayatını Kaybetti

Mersin'in Tarsus ilçesinde dün akşam meydana gelen trajik bir olayda, amatör futbol liginde yer alan Musalla Gücü Spor Kulübü Başkanı Tuncay Gengeç, silahlı saldırıya uğradı. Gözlükule Mahallesi'ndeki Galericiler Sitesi yakınlarında gerçekleşen saldırıda, Gengeç'in yönetimindeki 33 AIT 093 plakalı hafif ticari araç, uzun namlulu tüfek ve tabancayla hedef alındı. Araca tam 33 kurşun isabet ettiği tespit edildi.

ss.webp

Gengeç, olay yerinden ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüphelilerin, bir kaza yaparak otomobilden inip, bölgedeki bir motosikleti gasp ederek ormanlık alana kaçtıkları belirlendi. Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Bu acı olay, Tarsus ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı.