Sporda Zirve Mücadelesi ve Heyecan Dolu Anlar
A Milli Takım Bulgaristan maçı hazırlıklarına kapalı antrenmanla devam ederken, Ümit Milli Takım 2027 Avrupa Şampiyonası eleme maçları için hazırlanıyor. Galatasaray'da divan kurulu toplanacak. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçına hazırlanırken, halterci Muhammed Furkan Özbek dünya şampiyonasındaki başarısını basınla paylaşacak. Fenerbahçe ve Trabzonspor ise izinli.
A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan maçı öncesindeki son hazırlıklarını basına kapalı bir antrenmanla sürdürecek.
FUTBOLDA MİLLİ HEYECAN
A Milli Futbol Takımı, Bulgaristan karşılaşmasının hazırlıklarına basına kapalı antrenman ile devam edecek.
Gelecek vadeden oyuncuların sahneye çıkacağı 2027 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası Eleme Grubu'nda Türkiye Ümit Milli Futbol Takımı, Litvanya ve Macaristan maçları öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
SÜPER LİGDE SON DURUM
Galatasaray'da oyuncular izinli. Kulübün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı, RAMS Park'ta yapılacak.
Fenerbahçe takımı da şu anda izinli durumda.
Beşiktaş, Süper Lig'deki bir sonraki mücadelesi olan Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başlayacak.
Trabzonspor'da futbolculara izin verildi.
HALTERDE GURUR
Dünya Halter Şampiyonası'nda ülkemizi başarıyla temsil eden ve 2 altın, 1 gümüş madalya kazanarak tarihi bir başarıya imza atan Muhammed Furkan Özbek, basın mensuplarıyla bir araya gelecek.
Haber Merkezi