Sivasspor'un Yeni Transferi Radakovic Takımın Yönünü Belirledi

Sivasspor'un yeni transferi Uros Radakovic, takımının yeni sezon için yapmış olduğu hazırlıklar ve hedefleri hakkında konuştu.

Yayınlanma:
Sivasspor'un Yeni Transferi Radakovic Takımın Yönünü Belirledi

Uros Radakovic: Adaptasyonum iyi gidiyor, hedefimize adım adım ilerliyoruz

Süper Lig takımlarından EMS Yapı Sivasspor'un yeni transferi Uros Radakovic, antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Radakovic, kolay bir adaptasyon süreci geçirdiğini belirterek takımdaki arkadaşlarının kendisini içtenlikle karşıladığını söyledi.

30 yaşındaki Sırp savunma oyuncusu, Diğer arkadaşlarım tarafından iyi karşılandım ve adaptasyon sürecim gayet iyi gidiyor. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. dedi.

Hedefleri olan bir takıma geldiğini vurgulayan Radakovic, Şu anda Avrupa hedefimiz bulunmakta. Adım adım ilerlemeli ve maç maç düşünmeliyiz. Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz. şeklinde konuştu.

Bireysel hedeflerine de değinen Radakovic, Takıma yardımcı olmak adına elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Avrupa yolunda takımı ve kendimi ileriye taşımak istiyorum. ifadelerini kullandı.

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ediyor. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleriyle başlayıp pas çalışması ve çift kale maçla idmanı tamamladılar.