Samsunspor: Kupa'da En Zor Kura Belki de Bizim Ayağımızda
Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki olası rakipleri Panathinaikos ve Shakhtar Donetsk'i değerlendirdi. Kura çekimi sonrası Bilen, "Panathinaikos ve Shakhtar Donetsk zor takımlar. Belki de bu ayağın en zor kurası oldu." ifadelerini kullandı.
Trendyol Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkan Vekili Veysel Bilen, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki olası rakipleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bilen, Panathinaikos ve Shakhtar Donetsk eşleşmesini değerlendirerek, bu iki takımın zorlu rakipler olduğunu ve kura çekiminin en çetin eşleşmelerinden biri olduğunu belirtti.
SAMSUNSPOR'UN RAKİBİ BELLİ OLDU
Samsunspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi. Temsilcimiz, play-off turunda Panathinaikos (Yunanistan) - Shakhtar Donetsk (Ukrayna) eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.
BAŞKAN VEKİLİ BİLEN'İN DEĞERLENDİRMESİ
Veysel Bilen kura çekimi sonrası yaptığı açıklamada, "Panathinaikos ve Shakhtar Donetsk zor takımlar. Belki de bu ayağın en zor kurası oldu" ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi