Şahan Gökbakar'dan Türk Futboluna Eleştiri: Futbolumuzun B.ku Çıktı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türk futbolundaki son olaylar hakkında sert eleştirilerde bulundu. Gökbakar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarda, futbol camiasında yaşananları eleştirirken, bu durumun futbolun kalitesine zarar verdiğini dile getirdi.

Yayınlanma:
Şahan Gökbakar'dan Türk Futboluna Eleştiri: Futbolumuzun B.ku Çıktı

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Türk futbol camiasında son dönemde yaşanan olaylara sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Gökbakar, eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırısı ve Emre Belözoğlu ile yaşanan polemiğe dikkat çekti. Gökbakar, Ali Koç'un hakemler hakkındaki açıklamalarından ve İstanbulspor Başkanı'nın takımını sahadan çekmesine kadar pek çok olayı ele alarak, Türk futbolunun içinde bulunduğu duruma dikkat çekti.

Gökbakar'ın Eleştirileri ve Futbol Camiasındaki Olaylar

Gökbakar'ın eleştirileri, Türk futbol camiasında son zamanlarda yaşanan olaylara yoğunlaştı. Hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırı, liglerin durdurulması ve sonrasında yaşanan gelişmeler, Gökbakar'ın eleştiri konuları arasındaydı. Ayrıca, Emre Belözoğlu ile ilgili yaşanan polemik ve Ali Koç'un açıklamaları da Gökbakar'ın eleştirilerine konu oldu.

Gökbakar'ın Futbol Camiasına Bakışı ve Eleştirileri

Gökbakar, Türk futbolunun içinde bulunduğu durumu "futbolumuzun b.ku çıktı" ifadesiyle özetledi ve futbol sever olarak yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Gökbakar'ın bu eleştirileri, futbol camiasındaki çeşitli olayların ve polemiklerin futbolun kalitesine ve imajına zarar verdiğini ortaya koyuyor. Bu durum, Türk futbolunun mevcut durumuna ve geleceğine dair önemli soruları gündeme getiriyor.

Şahan Gökbakar'ın paylaşımı şu şekilde:

"Ali Koç "hakemlerin fotoğraflarını çekin, sokaksa sokak, federasyondan birini tokatlayabiliriz" diyor. Ankaragücü Başkanı, Halil Umut Meler'i yumrukluyor, yerlerde tekmeliyor iki kişi. Lige ara veriliyor. TFF Başkanı, "vatanı bölemeyeceksiniz, bizim hastanelerimiz çok iyi" gibi şeyler söylüyor. Ligler 3 gün sonra, kaldığı yerden değil 1 hafta sonrasından başlıyor. Bu esnada aynı Ali Koç, Sivas ve İstanbulspor Başkanı H.U.Meler'i evinde ziyaret ediyor. Lig başliyor. Istanbulspor Başkanı bir pozisyon sonrası takımı sahadan çekiyor. H.U.Meler benim dayak yememde sorumlu Emre Belözoğlu'dur imasinda bulunuyor. Herkes özür diledi bir o dilemedi diyor. Emre defalarca diledim diyor. Video görüntüsü çıkıyor olay sonrası sarmaş dolaş yürüyorlar. İnsan söyleyecek söz bulamıyor. Hoppp terelelelliiiiii lay lay lilaylooooommm."

"FUTBOLUMUZUN B.KU ÇIKTI"

Gökbakar, kendisini eleştirenlere ise şu yanıtı verdi:

"Evet tabi, Erden Timur'un da "ligi bitirtmeyizler, biz her yerdeyizler" falan.. Gecen sezondu onlar diye eklemedim. Ben son donemi özetledim. Galatasaraylı olmam futbol sever olmamın önünde değil. Futbolumuzun da b.ku çıktı maalesef, dertlendiğim budur..."