Sadettin Saran: Bir Yapı Var Ama Bahane Üretmeyeceğiz
Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran, futbol yönetimindeki tartışmalı yapıya dikkat çekti. Mevcut durumu inkar etmenin anlamsız olduğunu belirten Saran, "MHK'den hakemlere kadar ciddi bir duruş sergileyeğiz" diyerek, göreve gelmeleri halinde bu konuda tavizsiz olacaklarının sinyalini verdi.
Fenerbahçe başkan adaylarından Sadettin Saran, futbol camiasında tartışma yaratan bir konuya değinerek dikkatleri üzerine çekti. Saran, "Bir yapı var, bunu inkar edemeyiz," diyerek mevcut durumu net bir şekilde ifade etti.
SARAN'DAN SERT ELEŞTİRİLER
Saran, "Bu yapının farkındayız, oturup bahane üretmektense MHK'den hakemlere kadar ciddi bir duruş sergileyeceğiz," şeklinde konuştu. Hakem kararları ve futbol yönetimindeki etkili çevreler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Saran'ın bu sözleri, Fenerbahçe taraftarları ve spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.
DURUŞ VURGUSU
Fenerbahçe Başkan Adayı Sadettin Saran, futbolun yönetiminde söz sahibi olan kişilere yönelik eleştirilerini sürdürerek, kulübün menfaatlerini koruma konusunda kararlı bir tutum sergileyeceklerinin altını çizdi.
Haber Merkezi