Nuri Şahin, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor

EURO 2024'te A Milli Takım formasını giyen Barış Alper Yılmaz, gösterdiği performansla taraftarları etkiledi. Ankara Keçiörengücü Başkanı, Nuri Şahin'in eski takımı olan Barış Alper Yılmaz'ı takıma kazanmak istediğini belirtti.

Yayınlanma:
Nuri Şahin, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istiyor

Transferde Borussia Dortmund da devrede!

Transfer sezonunun aranan ismi Barış Alper Yılmaz, Galatasaray'daki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. EURO 2024'te A Milli Takım formasıyla da göz dolduran genç futbolcunun Avrupa devlerinin radarında olduğu konuşuluyor. Özellikle Borussia Dortmund'un teknik direktörü Nuri Şahin'in de bu transferde etkili olabileceği belirtiliyor.

Barış Alper, 2021 yılında sadece 2.1 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu ve Ankara Keçiörengücü'ne olası bir transfer durumunda yüzde 20 pay verileceği açıklanmıştı. Ankara Keçiörengücü Başkanı Sedat Tahiroğlu ise konu hakkında şunları söyledi: Galatasaray'dan henüz bir görüşme talebi almadık ancak Barış Alper için Liverpool ve Arsenal'in ilgisi olduğu söyleniyor. Ancak Nuri Şahin'in kesinlikle bu transferi istediğini biliyorum. Barış için 50 milyon euro gibi bir fiyatın çıkacağını tahmin etmiyorum. Yaklaşık 30 milyon euro civarında bir transfer gerçekleşebilir. Önemli olan paranın ötesinde genç oyuncuların gelişimine katkı sağlamak.