Nordsjaelland Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde şu ana kadar oynadığı 5 maçı kazanarak 15 puanla lider durumda. Sarı-lacivertliler, grup aşamasının son maçında Nordsjaelland ile deplasmanda karşılaşacak.

Yayınlanma:
Nordsjaelland Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Sarı-lacivertliler, gruptaki 5 maçını da kazanarak 15 puanla lider konumda bulunuyor. Fenerbahçe, grubun son maçında Danimarka'nın Nordsjaelland takımıyla karşılaşacak. Bu maçı da kazanarak grubu namağlup lider tamamlamak hedefinde.

Nordsjaelland Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Nordsjaelland ile Fenerbahçe arasındaki maç, 30 Kasım Perşembe günü saat 23.00’te başlayacak ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi Fransa'dan Jeremie Pignard olacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın, Adana Demirspor ile berabere kaldıkları maçın kadrosunu koruması bekleniyor. Muhtemel 11; Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi şeklinde olacak.

Nordsjaelland’ın Muhtemel 11’i

Nordsjaelland tarafında ise teknik direktör Johannes Hoff Thorup'un, Aarhus ile berabere kaldıkları kadroyu sahaya sürmesi öngörülüyor. Muhtemel 11; Eriksson, Kian Hansen, Frese, Villadsen, Nagalo, Tverskov, Diomande, Svensson, Ingvartsen, Schjelderup, Osman olarak sıralanıyor.

Fenerbahçe, Avrupa’da bu sezon oynadığı 11 maçın 10’unu kazanarak dikkat çekici bir performans sergiliyor. Sarı-lacivertliler, rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kalesinde sadece 4 gol gördü. Fenerbahçe'nin Nordsjaelland karşısında da bu başarılı performansını sürdürmesi bekleniyor.