Mourinho, yıldız oyuncuyu ikna etti: İmza an meselesi

Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için Allan Saint-Maximin transferiyle ilgileniyor ve transferde ilerleme kaydediyor.

Yayınlanma:
Mourinho, yıldız oyuncuyu ikna etti: İmza an meselesi

Fenerbahçe, Mourinho'nun İstediği Kanat Oyuncusu İçin Transfer İşlemlerini Sürdürüyor

Fenerbahçe, gelecek sezon Jose Mourinho yönetiminde şampiyonluk hedefine ulaşmak için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hücum hattını güçlendirmek isteyen Sarı-Lacivertliler, rotayı Suudi Arabistan'a çevirerek harekete geçti.

Kulübün, Mourinho'nun talep ettiği kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin için harekete geçtiği belirtiliyor. 27 yaşındaki oyuncunun Al Ahli kulübünden ayrılmak istediği ve Mourinho'nun etkisiyle Fenerbahçe'ye evet dediği ifade ediliyor.

Fenerbahçe, Allan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor ve Al Ahli kulübü ile görüşmelerini sürdürüyor. Sarı Lacivertliler, bu transfer için tekliflerini arttırmış durumda. Saint-Maximin'in Al Ahli ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona eriyor.

Geçtiğimiz sezon Al-Ahli formasıyla 31 maçta mücadele eden 27 yaşındaki kanat oyuncusu, takımına 4 gol atıp 10 asist yaparak önemli bir katkı sağlamıştı.