Metin Öztürk: TFF, Mourinho'nun Cezasında İndirim Planlıyor
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, A Spor'a yaptığı açıklamada Jose Mourinho'nun cezasında indirim yapmayı planladıklarını belirtti. Tahkim Kurulu'na başvurarak, gelecek sezon takımda olup olmayacağı belirsiz olan Mourinho'nun cezasını Türkiye Kupası'nda çekmesini sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.
ÖZTÜRK: MOURINHO'NUN CEZASINDA İNDİRİM YAPMAK PLANIMIZ
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, A Spor'a yaptığı açıklamada, Size planı söyleyeyim. Jose Mourinho'nun cezasında indirim yapmak. Tahkim Kurulu'na gidilecek. Önümüzdeki sene burada olup olmayacağı belli olmayan Mourinho'nun cezasını Türkiye Kupası'nda çekmesi sağlanacak dedi.
BİR MAÇTAN SONRA YAŞANANLARI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL!
Öztürk, Bir maçtı, bir kupa maçıydı oynandı. Gidiyoruz, oynuyoruz ve kazanıp geliyoruz. Geçen hafta Beşiktaş'a kaybettik, Fenerbahçe'yi yendik. Bunlar futbolda olan klasik olaylar ama maç sonunda yaşananları anlamak mümkün değil! şeklinde konuştu.
GÖRÜNTÜLER ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL
Öztürk, Görüntüler çok önemli değil. Ben zaten Dursun başkanımız cezalı olduğu onun yerinde ben izledim. Hem televizyonda izledim hem de gözümle izledim. İnanamayacağımız olaylar oldu. Federasyondan hakem raporları da geldi. Raporları görünce inanmakta zorluk çektiğimiz konular var. şeklinde açıklamalarını sürdürdü.
Haber Merkezi