Manchester Derbisinde United'ın Kalesini Altay Bayındır Koruyacak

Manchester United Teknik Direktörü Ruben Amorim, pazar günkü Manchester City derbisinde kaleyi Altay Bayındır'ın koruyacağını açıkladı. Portekizli teknik adam, bu kararın Altay'a olan güvenin bir göstergesi olduğunu belirtti. Yaz transfer döneminde Senne Lammens'i transfer eden Manchester United, Andre Onana'yı Trabzonspor'a kiraladı.

Yayınlanma:
Manchester Derbisinde United'ın Kalesini Altay Bayındır Koruyacak

Manchester United Teknik Direktörü Ruben Amorim, pazar günü İngiltere Premier Lig'deki kritik Manchester derbisinde Altay Bayındır'ın kaleyi koruyacağını açıkladı. Deplasmanda Manchester City ile karşılaşacakları bu önemli maç öncesinde Amorim, milli kaleciye güvendiğini vurguladı.

ALTAY'A GÜVEN TAM

Bugün düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, "Altay devam edecek çünkü buna ihtiyacımız var. Bu, Altay'a olan güvenimizin açık bir göstergesi" diyerek, genç kaleciye duyduğu inancı dile getirdi. Bayındır, bu sezon gösterdiği performansla teknik heyetin takdirini kazanmış durumda.

Manchester United, yaz transfer döneminde Belçika ekibi Antwerp'ten 23 yaşındaki kaleci Senne Lammens'i kadrosuna katarken, Kamerunlu file bekçisi Andre Onana ise Trabzonspor'a kiralık olarak gönderildi.

ONANA'NIN KİRALANMASI

Amorim, Onana'nın Trabzonspor'a kiralanmasıyla ilgili olarak, "Sadece kulüp değil, Andre de durumun bir değişiklik gerektirdiğini anladı" şeklinde konuştu. Bu karar, hem kulübün hem de oyuncunun ortaklaşa vardığı bir sonuç olarak değerlendirildi.

Haber Merkezi