Kırkpınar'da final heyecanı: Rakipler karşı karşıya

663'üncü Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde finalde Mustafa Taş ve Yusuf Can Zeybek karşılaşacak. Mustafa Taş, 2022'nin başpehlivanı olarak finale yükselirken, geçen yılın şampiyonu Yusuf Can Zeybek de finalde yer alacak.

Yayınlanma:
Kırkpınar'da final heyecanı: Rakipler karşı karşıya

CV Enerji Yağlı Güreş Ligi'nde Final Heyecanı!

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından düzenlenen CV Enerji Yağlı Güreş Ligi'nde heyecan dorukta! Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen organizasyonda Kırkpınar'a katılmaya hak kazanan 40 başpehlivan arasından adını finale yazdırmayı başaran dört pehlivanın mücadelesi nefes kesti.

2022 Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş, rakibi Serhat Gökmen'i yenerek finale çıkmayı başardı. Geçen yılın şampiyonu Yusuf Can Zeybek ise Hüseyin Gümüşalan'ı mağlup ederek finale yükseldi.

Elenen Pehlivanlar Kimler?

Final öncesinde Mustafa Taş, Turan Balaban, Orhan Okulu, Enes Doğan ve Serhat Gökmen'i saf dışı bırakarak finale yükseldi. Yusuf Can Zeybek ise Kürşat Şevki Korkmaz, Yıldıray Akın, Mustafa Arslan ve Hüseyin Gümüşalan'ı eleyerek finalde yerini aldı.

Kırkpınar'a giden yol heyecanla devam ederken, güreş tutkunları finale kalan pehlivanların mücadelesini heyecanla bekliyor!