İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Paris 2024'te Mücadele Edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'nda temsil edecek sporcularını tanıttı.

Yayınlanma:
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sporcuları Paris 2024'te Mücadele Edecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sporcuları Tanıttı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Paris 2024'e kota alan sporcuların katılımıyla bir basın toplantısı düzenledi. Toplantı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Saraçhane Başkanlık Binası'nda gerçekleştirildi ve sporcular kamuoyuna tanıtıldı.

Ekrem İmamoğlu, Türkiye'yi temsil edecek İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularını tanıtarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 24 sporcu ile Paris 2024 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na ülkemizden en çok sporcu gönderen spor kulübü olma başarısını göstermiştir. Halen kota mücadelesi veren bir sporcumuza da başarılar diliyorum. İnşallah onu da ekibimizin arasında görmeyi umut ediyoruz. şeklinde konuştu.

İmamoğlu ayrıca, 12 kadın, 12 erkek sporcu ile eşit bir sporcu, kadın-erkek eşitliğiyle bir sporcu katılımını Paris'e yollamanın da İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak gururunu yaşıyoruz. ifadelerini kullandı.

AA