İngiliz Devi, Barış Alper Yılmaz İçin Harekete Geçti; Galatasaray Bonservis Talebini Yükseltti

Galatasaray'ın parlayan yıldızı Barış Alper Yılmaz, EURO 2024'ten sonra transfer piyasasının en çok aranan oyuncularından biri haline geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp, daha önce 30 milyon euro istediği genç futbolcu için bonservis bedelini arttırdı.

Yayınlanma:
İngiliz Devi, Barış Alper Yılmaz İçin Harekete Geçti; Galatasaray Bonservis Talebini Yükseltti

Galatasaray'ın Yıldızı Barış Alper Yılmaz Avrupa Devlerinin Radarında

Geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz, transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. EURO 2024 turnuvasında da gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken genç oyuncu için bonservis bedeli güncellendi.

Manchester United ve Tottenham'ın ilgisinin ardından şimdi de Liverpool'un gündeminde olan Barış Alper Yılmaz için transfer çalışmaları başladı. İngiliz devinin, EURO 2024 çeyrek finalindeki Hollanda-Türkiye maçının ardından Yılmaz için harekete geçtiği belirtiliyor.

Galatasaray da bu gelişmeler üzerine Barış Alper Yılmaz'ın bonservis bedelinde güncelleme yaptı. Sezon sonunda 30 milyon euro talep eden Sarı-Kırmızılı kulübün, Hollanda maçının ardından bu rakamı artırdığı belirtiliyor.