İmamoğlu, trabzonspor U19 takımını tebrik etti: Mali sorunlarla boğuşan kulüplere örnek başarı

İmamoğlu, Trabzonspor U-19 takımını final yolunda tebrik etti. Silivri Cezaevi'nde bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı, Avusturya'nın Salzburg takımını mağlup eden Trabzonspor'u sosyal medyada kutladı. Finalde başarılar diledi ve genç futbolcuları gururla izlediğini belirtti.

Yayınlanma:
İmamoğlu, trabzonspor U19 takımını tebrik etti: Mali sorunlarla boğuşan kulüplere örnek başarı

TRABZONSPOR U-19'U TEBRİK ETTİ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Avusturya'nın Salzburg takımını 2-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor U-19 takımını tebrik etti.

İMAMOĞLU'NDAN MESAJ

İmamoğlu'nun paylaşımında, Silivri’de Trabzonspor U-19 takımını gururla izledim. Tebrik ediyor ve finalde başarılar diliyorum. Emeği geçen herkesi; teknik heyeti ve pırlanta gibi Trabzonsporlu gençlerimizi kutluyorum. şeklinde ifadeler yer aldı. İmamoğlu ayrıca gençlerin başarısının Türk sporuna ve mali sorunlarla boğuşan kulüplere ders niteliğinde olduğunu vurguladı.

Gençlerin doğru eğitimle motive edilerek her alanda başarılı olabileceğine inandığını belirten İmamoğlu, gençleri dinleyip anlayarak onları Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına hazırlamak gerektiğini vurguladı.

**

Haber Merkezi