Hakan Çalhanoğlu: Nezaketen Ali Bey İle Görüştüm, Ben Galatasaraylıyım

Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmesine açıklık getirdi. Milli futbolcu, "Nezaket gereği görüştüm, ben Galatasaraylıyım" dedi. Inter'de kalma kararı alan Çalhanoğlu, transfer iddialarına son noktayı koydu.

Yayınlanma:
Hakan Çalhanoğlu: Nezaketen Ali Bey İle Görüştüm, Ben Galatasaraylıyım

Son günlerde Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı iddialarıyla gündeme gelen Hakan Çalhanoğlu, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yaptığı görüşmenin detaylarını paylaştı.

ÇALHANOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

Çalhanoğlu, "Ali Bey ile bir nezaket görüşmesi gerçekleştirdim. Ancak ben Galatasaraylıyım. Hangi takımı tuttuğum herkes tarafından bilinmektedir" şeklinde konuştu.

TRANSFER İDDİALARINA YANIT

Ekol Sports'un haberine göre, Inter'de kariyerine devam etme kararı alan Çalhanoğlu, Fenerbahçe ile olan görüşmesi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ben Milli Takım kaptanıyım. Ali Bey ile de bu kapsamda, bir nezaket ziyareti gerçekleştirdim."

Haber Merkezi